Contact  Management energetic  |  Automatizari cladiri | Casa inteligenta | Activitate
 

Emerson Retail Solutions

Solutii personalizate pentru  managementul energiei - Sistemul Einstein E2 .

 

Sistemul pentru  controlul  si monitorizarea consumatorilor electrici, a sistemelor  de incalzire si refrigerare HVAC-R .

Solutia propusa de Emerson Retail Services pentru monitorizarea si controlul constant al consumurilor energetice s-a concretizat intr-un sistem de automatizare care a  fost  imbunatatit  permanent pe parcursul ultimilor 20 de ani  .

Zentekk ofera servicii de proiectare si implementare a  sistemelor E2 cu scopul final de a optimiza la maxim consumul de energie. Serviciile noastre cuprind instalarea sistemelor, instruirea in utilizarea acestora  si o constanta supervizare a sistemelor instalate.

 

Sistemul integrat de la Emerson,  E2  asigura urmatoarele functiuni principale :

-monitorizarea consumurilor zilnice ale tuturor echipamentelor  si optimizarea functionarii lor in special in perioada de cost tarifar maxim;

-posibilitatea  de a pune la dispozitia unui operator a tuturor informatiilor din sistem precum si o estimare a costurilor de exploatare a echipamentelor din cladire;

-intocmirea de statistici periodice precum si a unui raport energetic;

-monitorizarea tuturor situatiilor dterminate ca alarma de catre sistem precum si managementul acestora

 

Acum mai mult ca niciodata se impune controlul strict al consumului de energie , al optimizarii la maxim al functiunilor oferite de sistemele de control al cladirilor , care nu trebuie sa se limiteze doar la asigurarea unui nivel de confort adecvat in cladire.

Copyright 2009

 BMS Automatizari